Συναφή προϊόντα

Είδατε πρόσφατα

Είδατε πρόσφατα

Εκτύπωση

Παραφινέλαιο 1lt

06534
Προσωρινά μη διαθέσιμο
2-4 ημέρες
8,49 €
με ΦΠΑ
6,85 € χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα:
2-4

Blank pageΠαραφινέλαιο 1lt
Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται επί πολλά έτη στην βιομηχανία καλλυντικών.
Έχει μαλακτικές ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.
Χρησιμοποιείται, επίσης, για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων
tattoo.
Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως ως λάδι μασάζ.
Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.
Αποτελείται από 100% ορυκτέλαιο φαρμακευτικής τάξης.
Είναι άχρωμο, άοσμο και κατάλληλο για καλλυντική χρήση.
Επιστροφή
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα αγαπημένων